Verzendinformatie

Leveringsinformatie

Over de kosten voor vervoer kunnen wij kort zijn. Deze zijn namelijk ALTIJD gratis. Alle apparatuur die u in onze webshop besteld versturen wij met één van onze transportpartners of met onze eigen bezorgdienst. Afhankelijk van de situatie, het product, de locatie en eventuele aanvullende leveringsopties maken wij een keuze welke vervoermethode het meest geschikt is.

Wij bezorgen onze producten door heel Nederland en het Nederlandstalige deel van België (incl. Brussel), met uitzondering van de Waddeneilanden. Binnen Nederland komt onze bezorgdienst minimaal 2 keer per week bij u in de regio en in een groot deel van Nederland leveren wij zelfs iedere werkdag en zaterdag. Op deze manier zijn wij in staat uw bestelling in de meeste gevallen zeer snel te leveren.

Extra leveringsopties
Wij vinden dat u niet zelf met een groot apparaat hoeft te sjouwen. Daar wordt geen mens blij van. Daarom vind u in onze webshop per artikel een aantal leveringsopties. Zo nemen wij bij aanschaf in bijna alle gevallen een oud (vergelijkbaar) apparaat GRATIS mee retour, mits losgekoppeld, schoon en droog, gelijk voor u mee.

In geval van vrijstaande witgoed apparatuur heeft u de keuze de machine te laten plaatsen op de op de door u gewenste plek, pakken hem uit en sluiten hem aan op een standaard stopcontact en wateraan- en afvoer indien van toepassing. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer mee. Heb u geen lift? Dan bezorgen we tot en met de 4e verdieping*. Wilt u uw inbouw keukenapparuur netjes ingebouwd hebben, dan wijzen wij u graag op onze inbouwservice, in tabblad .

Bij aankopen groter dan 300,00 EUR zijn deze extra leveringsopties OOK GRATIS. In andere gevallen vragen wij hiervoor een kleine vergoeding.

*Uitgezonderd voor levering tot de 4e verdieping zonder lift zijn Amerikaanse (side-by-Side) koelkasten. Deze kunnen wij helaas door de omvang en gewicht alleen leveren, uitpakken en installeren op de begane grond. Is er een lift aanwezig informeer dan eerst naar de mogelijkheden.
Uitstekende Service

8.9 41 beoordelingen 
Warmtepompdroger besteld en die is keurig volgens afspraak geleverd. Had op site aangegeven dat ik hem geplaatst en aangesloten wilde hebben. Dat is zo ook netje uitgevoerd door twee leuke bezorgers. Goede gratis service! Bedankt.
- Netty uit Zeist -
Hele goede prijs-kwaliteit verhouding van een echte Beko specialist. Scherpe aanbieding voor wasmachine, vriendelijke medewerkers en bezorgers. Vlotte levering.
- Simon T. uit Langeraar -
Webshop keurmerk