Verzendinformatie

Leveringsinformatie

Over de kosten voor vervoer kunnen wij kort zijn. Deze zijn namelijk ALTIJD gratis. Alle appartuur die u in onze webshop besteld versturen wij met één van onze transportpartners of met onze eigen bezorgdienst. Afhankelijk van de situatie, het product, de locatie en evertuele aanullende leveringsopties maken wij een keuze welke vervoermethode het meest geschikt is.

Extra leveringsopties
Wij vinden dat u niet zelf met een groot apparaat hoeft te sjouwen. Daar wordt geen mens blij van. Daarom vind u in onze webshop per artikel een aantal leveringsopties. Zo nemen wij bij aanschaf in bijna alle gevallen een oud (vergelijkbaar) apparaat GRATIS mee retour, mits losgekoppeld, schoon en droog, gelijk voor u mee.

In geval van vrijstaande witgoed apparatuur heeft u de keuze de machine te laten plaatsen op de op de door u gewenste plek, pakken hem uit en sluiten hem aan op een standaard stopcontact en wateraan- en afvoer indien van toepassing. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer mee. Heb u geen lift? Dan bezorgen we tot en met de 4e verdieping. Wilt u uw inbouw keukenapparuur netjes ingebouwd hebben, dan wijzen wij u graag op onze inbouwservice, in tabblad .

Bij aankopen groter dan 300,00 EUR zijn deze extra leveringsopties OOK GRATIS. In andere gevallen vragen wij hiervoor een kleine vergoeding.