Wasprogramma voor huisdierbezitters

Wasprogramma voor huisdierbezitters
9 June 2016 - Redactie

Beko heeft een slimme oplossing bedacht voor dierenliefhebbers. Met de Pet Hair Removal functie verwijdert de haren op jouw wasgoed tijdens het wasprogramma. Naast het normale wasprogramma wordt er een voorwas en een extra spoelen programma uitgevoerd.

Em met de AquaWave technologie biedt zachte en effectieve wasvoorwaarden zodat jouw kleding langer meegaat. Deze speciale technologie is geïnspireerd door de natuur en zorgt ervoor dat jouw kleding door de zachte bewegingen optimaal beschermd blijven. Het speciaal ontwikkelde trommelpatroon draagt het wasgoed weg zoals een golf. Hierdoor wordt je wasgoed zacht behandeld. Tot slot zorgt de golf op de glazen door ervoor dat het wasgoed beter gemixt wordt en vrijer beweegt in de trommel. Hierdoor wordt het energieverbruikt

AquaFushion™ technology

Slimme Beko wasmachines beschikken over de AquaFusion technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat je zo min mogelijk wasmiddel, energie en water verspilt. In wasmachines die niet over een AquaFusion technologie beschikken wordt er een groot percentage wasmiddel verspilt zonder dat deze gebruikt is. De AquaFusion technologie vermindert dit percentage aanzienlijk.

Met deze efficiënte en schone manier van wassen bespaar je door de AquaFusion Technologie 10% wasmiddel in elke wasbeurt.

A+++ energie efficiëntie

Ook op het gebied van energie efficiency scoort Beko hoge ogen. De behoefte om te besparen op energie is nog nooit zo belangrijk geweest als nu. Door continu onderzoek zorgen zij ervoor dat Beko wasmachines ontwikkeld worden met het oog op een duurzame toekomst. Beko presenteert wasmachines die 50% zuiniger zijn dan een wasmachine met energieklasse A+++