Nieuwe Beko Superia lijn wasmachines

Nieuwe Beko Superia lijn wasmachines
3 February 2016 - Redactie

Het Turkse merk Beko brengt dit voorjaar onder de naam Superia een nieuwe lijn wasmachines en drogers op de markt. De wasmachines met een inhoud van 8 kilogram of meer zijn voorzien van een AquaWave trommel, die moet zorgen voor een zachte en effectieve verzorging van het wasgoed. Verder wordt met de AquaFusion technologie jaarlijks tot 5,5 kilogram zeep bespaard en hebben de machines een energielabel A+++.

De drogers zijn uitgerust met de Dry & Save warmtepomptechnolgie, die ervoor zorgt dat er gedroogd wordt bij een lage temperatuur. De energieklassen lopen uiteen van A+ tot A+++. Beko richt zich met zijn producten op de `smart generation`: mensen die een goede koop willen doen, zowel qua product als technologieën en besparingen. Vorig jaar is op Kieskeurig.nl een campagne gestart met imagoverbetering als doel en ook wordt ingezet op PoS-materialen op de winkelvloer.

Beko is in 2013 doorgegroeid tot het een na grootste witgoedmerk in West-Europa en heeft in Nederland naar eigen zeggen een substantieel marktaandeel