IndyFlex: De nieuwe inductie technology

IndyFlex: De nieuwe inductie technology
3 February 2016 - Redactie

Beperk jezelf niet met standaard pannen. Kook met elk formaat en aantal pannen, zoals jij dat wilt. Met de flexible inductiekookplaten van Beko ben je vrij in het plaatsen van pannen en ovenschalen. Dankzij het uitgebreide oppervlak is het mogelijk om zowel hele kleine, als hele grote pannen te gebruiken. IndyFlex+™ en IndyFlex kookplaten leveren niet alleen flexibiliteit maar dragen ook bij tot efficiënt energieverbruik door het opwarmen van de pannen en niet van de hele zone.

IndyFlex+™ Beko kookplaten

De nieuwe IndyFlex+™ Beko technologie geeft de mogelijkheid om meer ruimte de gebruiken door het flexibele kookoppervlak. 8 individuele spoelen worden aangestuurd met een geavanceerd display en de zones kunnen apart gebruikt worden of gekoppeld tot één grote zone.

De Stop & Go functie op de kookplaten bied je de mogelijkheid om alle kookzones met slechts één aanraking uit te schakelen en vervolgens weer in te schakelen met dezelfde instellingen.Wanneer je dringend van huis moet, je baby je dringend nodig heeft of je hebt plotseling bezoek dan kun je met de Stop & Go functie alle zones direct uitschakelen. Wil je weer verder met koken dan schakel je deze weer in en alle instellingen staan weer hetzelfde.

Touch & Slide bediening

Beko indyflex kookplaten met Touch & Slide bediening hebben 19 kookniveaus per zone. Het instellen van het kookniveau gaat eenvoudig en snel met een veegbeweging over de kookplaat. De aanwezige timer kan apart ingesteld worden voor iedere zone. Daarnaast schakelt de kookplaat automatisch uit wanneer de kooktijd om is en een zoemer geeft het einde van de kooktijd aan.