Klantenservice

PREMIUM® Garantieplan

Welke kosten zijn gedekt in het PREMIUM® Garantieplan?
Hier willen wij graag helder zijn: Tijdens de eerste twee jaar betaald u géén eigen risico, voorrijkosten, arbeidsloon of onderdelen. In het 3de tot en met het 5de jaar betaald u per servicemelding een vast bedrag van slechts € 25,- aan administratiekosten.
De service wordt uitgevoerd door onze - of door ons aangestelde - monteurs. Bij groot huishoudelijke apparatuur hoeft u niet te slepen met uw apparatuur want deze wordt aan huis gerepareerd.

Wat zijn de kosten?
De kosten van het PREMIUM® Garantieplan zijn afhankelijk van de risicoklasse van het betreffende apparaat. Met dit garantieplan verlengt u de garantie bovenop de fabrieksgarantie tot maximaal 5 jaar. In onze webwinkel vindt u bij alle producten waar het PREMIUM® Garantieplan van toepassing is de mogelijkheid om deze aan uw bestelling toe te voegen. U ziet hier direct wat de eenmalige kosten voor garantieverlening voor het betreffende apparaat zijn. Selecteer deze optie, indien gewenst en klik vervolgens op "bestellen". Het geselecteerde apparaat wordt dan met de verlengde garantieperiode toegevoegd aan uw winkelwagentje

Uitstekende Service

8.9 41 beoordelingen 
Warmtepompdroger besteld en die is keurig volgens afspraak geleverd. Had op site aangegeven dat ik hem geplaatst en aangesloten wilde hebben. Dat is zo ook netje uitgevoerd door twee leuke bezorgers. Goede gratis service! Bedankt.
- Netty uit Zeist -
Hele goede prijs-kwaliteit verhouding van een echte Beko specialist. Scherpe aanbieding voor wasmachine, vriendelijke medewerkers en bezorgers. Vlotte levering.
- Simon T. uit Langeraar -
Webshop keurmerk