Vrijstaande apparatuur

Wassen & drogen

Bent u op zoek naar een nieuwe Beko wasmachine of was- droogcombinaties? Dan bent bij de Beko specialist van de Benelux aan het juiste adres. U kiest uiteraard de wasmachine die het beste bij uw (gezins)situatie past. Zo heeft Beko een ruime collectie energiezuinige en stille wasmachines. Ook bieden wij naast het assortiment wasautomaten een ruime keuze aan wasdrogers.

Koelen & vriezen

De koelkast is al lang niet meer een saai functioneel apparaat, maar mag vandaag de dag gezien worden. De fraaie side-by-side koelkasten & koel-vriescombinaties van Beko zijn een lust voor het oog. En bespaar op energie(kosten) met ons aanbod energiezuinige koelkasten, vriezers, koel-vriescombinaties en Amerikaanse side-by-side koelkasten.

Keuken & koken

Vrijstaande Beko apparatuur voor uw keuken? Of u nu een vrijstaande vaatwasser, een kookplaat, fornuis of een praktische magnetron zoekt... Beko heeft altijd een een geschikt toestel voor u in haar collectie. Bijzondere aandacht verdienen de Beko fornuizen in 50, 60 of 90 cm breed. Beko biedt kookapparatuur van de hoogste kwaliteit in fraai design.