Inbouw apparatuur

Kookapparatuur

Op Beko Witgoed vindt u het complete assortiment inbouw kookapparatuur van Beko, zoals kookplaten, ovens en magnetrons en afzuigkappen. Wij behoren tot de grootste Beko dealers van Nederland. Ondanks dat Beko een jonge speler is in de witgoedbranche, is ze inmiddels de nummer op één na grootste fabrikant. Deze nummer 2 positie hebben ze bereikt door een innovatieve producten tegen een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Koelen & vriezen

De keuken is één van de meest intieme en rustgevende plaatsen in huis. Geïnspireerd door deze sereniteit, vormt Beko uw keuken om tot een oase van rust. Beko inbouw koelkastendiepvrieskasten en koel-vriescombinaties zijn uitgerust met een uniek koelsysteem dat 2x zo stil is als een standaard systeem. Dit koelsysteem dankt zijn lage geluidsniveau aan het gebruik van geluidsabsorberende materialen en een slim design.Geniet van de rust in uw keuken!

Vaatwassers

Is het tijd voor een nieuwe inbouw vaatwasser? Maar ja, welke wordt het? Beko kent drie type vaatwassers: het onderbouw model, het geïntegreerde en het volledig geïntegreerde model. Bij de geïntegreerde vaatwasser blijft het bedieningspaneel zichtbaar. De volledig geïntegreerde vaatwasser is niet zichtbaar en wordt weggewerkt achter het keukenpaneel. Het bedieningspaneel zit dan onzichtbaar in de bovenrand van de vaatwasser.