Klantenservice

Annuleren & Retourneren

Wij zouden u nog graag op andere gedachten willen brengen maar wanneer u de geplaatste bestelling wilt annuleren is dit zonder verplichting of consequentie mogelijk.

Annuleren voor de aflevering
Wij hopen dat het niet aan ons heeft gelegen anders vernemen wij dit graag, u kunt de annulering telefonisch (0031 (0)13 53 53 107) of per E-mail (info@bekowitgoed.nl) doorgeven.

Annuleren tijdens de aflevering
Wij raden u aan om bij de aflevering van uw bestelling te controleren of het geleverde product overeen komt met het door u bestelde product, let u hierbij op het modelnummer, kleurstelling en op eventuele schade.
Indien het product niet in overeenstemming is met het bestelde kunt u direct met de klantenservice (0031 (0)13 53 53 107) contact opnemen en zullen wij u een voorstel voor herlevering doen. Wanneer u hiermee niet akkoord gaat kunt u direct van de koop afzien en kunt u het product aan de bezorgers mee terug geven, in dit geval heeft u geen kosten voor het retourneren.

Wanneer u het bestelde product in ontvangst heeft genomen gaan de wettelijke 14 dagen bedenktijd in waarbinnen u het product kunt "bezichtigen" en eventueel terug kunt sturen.
Lees hiervoor onderstaande retourprocedure en producten die uitgesloten zijn van ruilen/terugsturen. Hier vind u meer informatie over de wet kopen op afstand en afkoelingsperiode.